Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Κορμός με κρέμα και ανανά !!!!



ΥΛΙΚΑ

Για τον κορμό…
250 γρ. Βιτάμ soft
200 γρ. Ζάχαρη άχνη
40 ml χυμό ανανά
50 γρ. Κακάο
Μισή κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
1,5 πακ. Πτι-μπερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το Βιτάμ και το λιώνουμε.
Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την άχνη, το κακάο, τον χυμό, τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Ακουμπάμε τα μπισκότα με το χέρι μας και τα προσθέτουμε και αυτά.
Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι… 26εκ… το στρώνουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
300 ml φυτική σαντιγί…
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά την σαντιγί μέχρι να σφίξει…

ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ
Φτιάχνουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες…
Παίρνουμε την σαντιγί και την ρίχνουμε πάνω από τον κορμό.
Βάζουμε λίγο στο ψυγείο να σταθεί.
Ετοιμάζουμε τον ζελέ και τον αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Τον Ρίχνουμε πάνω από την σαντιγί και το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει..
 Αν θέλουμε προσθέτουμε και φέτες ανανά…

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ







ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ