ΥΛΙΚΑ για ταψί 22
5 αυγά.
Μια κούπα ζάχαρη.
Μια κούπα αλεύρι.
1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό
1 γιαουρτάκι 200γρ.
1 κούπα καλαμποκέλαιο.
1 μπεικν-πάουντερ.
1 βανίλια .
ξύσμα από ένα μικρό πορτοκάλι.
ΣΙΡΌΠΙ :
3 κούπες ζάχαρη .
3κουπες νερό
λίγο χυμό λεμόνι
Η κούπα μου περίπου είναι 220 ml
Ρίχνουμε σιγά σιγά το σιρόπι αφήνουμε λίγο να το ρουφάει και μετά ρίχνουμε και το υπόλοιπο
Όχι όλο μαζί .
Χτύπησα αυγά με ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι .
Λάδωσα το ταψάκι και το έψησα στις αντιστάσεις στους 180 μέχρι να είναι έτοιμο και έριξα το σιρόπι σε ζεστό γλυκό χλιαρό σιρόπι.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Μένια ΣτεφοπούλουΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ