Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά !!!!
Ο μπακαλιάρος είναι τηγανισμένος με κίτρινο αλεύρι σταρένιο και σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο και σε χαμηλή φωτιά!!
Και η σκορδαλιά είναι πατάτα βρασμένη σκόρδο λάδι αλάτι και λεμόνι!!!
Σκορδαλιά με πατάτα.
2 Μεγάλες πατάτες 4 σκελίδες σκόρδο η κατά βούληση 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι ελαιόλαδο 1 Λεμόνι η κατά βούληση Αλάτι!!
ΣΥΝΤΑΓΗ Κ ΦΩΤΟ Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ