Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

*Πάστα Σοκολάτα Πορτοκάλι!!!!






Φανταστική Πάστα Σοκολάτα Πορτοκάλι! ΤΕΛΕΙΟΣ συνδυασμός!!!
Τις πραλίνες που χρησιμοποίησα θα τις βρείτε στα Market In και στον Σκλαβενίτη!


Υλικά (Ingredients):

-125 γρ. ζάχαρη (125 gr. sugar)
-3 αυγά (3 eggs)
-100 γρ. αλεύρι (100 gr. four)
-25 γρ. κακάο (25 gr. cocoa)
-50 γρ. ηλιέλαιο (50 gr. vegetable oil)
-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (1 tsp. baking powder)

-χυμό από ένα πορτοκάλι (juice from one orange)

-500 γρ. χυμός πορτοκαλιού (500 gr. orange juice)
-50 γρ. κορν φλάορ (50 gr. cornstrach)

-400 γρ, κρέμα γάλακτος (400 gr. whipping cream)
-300 γρ. πραλίνα Gianduia (300 gr. Gianduia praline)

-200 γρ. πραλίνα Bitter (200 gr. Bitter praline)



Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=o6Urmk4gPKU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3vztUNpYssFG-EYvtTUGJs6I8F6juP8ra7Yg0WchotckiOml4V1nhSsIw