Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με πορτοκάλι κ καρύδα !!!


·
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ,ΑΜΥΓΔΑΛΑ!!!!

ΥΛΙΚΑ:
6 ποτήρια νερού νερό,
500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό,
400 γραμμάρια ζάχαρη,
3 πορτοκάλια το χυμό τους και το ξύσμα,
10 κουταλιές της σούπας καρύδα,
20 αμύγδαλα άσπρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στη  κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε και όταν αρχίζει να βγάζει φουσκάλες τότε είναι έτοιμος!
Τον τοποθετούμε σε ότι σκεύος το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε ψυγείο για 3 ώρες!
Διακοσμούμε με καρύδα,αμύγδαλα!

 Συνταγή φωτό εκτέλεση Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!