Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Σάμαλι !!!!



ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡΑΜ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ,
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ,
ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ,
ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ,
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ,
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,
ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΕΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
4 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ,
3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ,
ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ,

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ , ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Εκτέλεση φωτό από Kwstantina SarakiniΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!