ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡΑΜ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ,
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ,
ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ,
ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ,
ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ,
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,
ΛΙΓΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
4 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ,
3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ,
ΦΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΛΑ,
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ , ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Εκτέλεση φωτό από Kwstantina SarakiniΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!