Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Σοκολατογλυκό χωρίς μίξερ !!!




Εύκολο Νηστίσιμο Σοκολατογλυκό (Χωρίς Μίξερ) Έτοιμο σε 30΄
Ένα Φανταστικό γλυκό που θα το φτιάχνεται συνέχεια!!!!!

Υλικά
150 γρ αλεύρι Γ.ο.χ
30 γρ κακαό σκόνη
1 κτγ μπέικεν πάουντερ
1/2 κτγ μαγειρική σόδα
40 γρ ηλιέλαιο
1 κτγ ξύδι
170 γρ ζάχαρη
240 γρ νερό
80 γρ κουβερτούρα
2 βανιλίνες
Vegan Πραλίνα Sisinni
Ταψί 20χ20

English
Ingredients
150 g all purpose flour
30 g cocoa powder
1 tsp baking powder
1/2 tsp baking soda
40 g sunflower oil
1 tsp vinegar
170 g sugar
240 g water
80 g semi sweet chocolate
2 vanilla
Vegan cocoa spread with hazelnuts
pan 20x20



German
Zutaten
150 g Allzweckmehl
30 g Kakaopulver
1 TL Backpulver
1/2 TL Backpulver
40 g Sonnenblumenöl
1 TL Essig
170 g Zucker
240 g Wasser
80 g halbsüße Schokolade
2 Vanille
Veganer Kakaoaufstrich mit Haselnüssen
Pfanne 20x20




Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα γυάλινο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι,το κακάο,το μπέικεν και την σόδα.Προσθέτουμε στην συνέχεια και την ζάχαρη.Έπειτα μέσα στο νερό ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το ξύδι και τα προσθέτουμε όλα μαζί μέσα στα στερεά υλικά μας.Ανακατεύουμε αλλά όχι πολύ και προσθέτουμε και την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
Σε ένα ταψάκι 20χ20  εάν είναι απλό θα βάλετε λαδόκολλες σταυρωτα για να μπορεσετε να βγάλετε το παντεσπάνι.Εγω στη συνταγή επειδή χρησιμοποίησα αποσπώμενη φόρμα και δεν έχει πάτο χρησιμοποίησα αλουμινόχαρτο για να μην φύγει το μείγμα και έβαλα και ένα κομμάτι λαδόκολλα.Στην συνέχεια αφού το λαδώσουμε στα πλαινά και στον πάτο πρώτα ρίχνουμε το μείγμα.Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 c για
25 λεπτά περίπου(ανάλογα τον κάθε φούρνο).Μόλις ψηθεί το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει .
Αφού κρυώσει το πασπαλίζουμε με vegan πραλίνα sisinni.
Το κόβουμε το γλυκό μας σε κομμάτια και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε και εμείς και οι αγαπημένοι μας.Μια φανταστική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει σε περιόδους νηστείας!!!Καλή σας επιτυχία
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής  εδώ ⤵️⤵️--->   https://youtu.be/ACtfYnh5fhc