Ζύμη Πασπαρτού Για όλες τις χρήσεις φτιάξτε σχεδόν τα πάντα!! Όπως φοβερά Πεϊνιρλί ,Πίτσα ,Κρουασάν και άλλες πολλά..!!
Υλικά
350 γρ γάλα
9 γρ ξηρή μαγιά
1,5 κτγ αλάτι
1 κτγ ζάχαρη
1 αυγό
650 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ
65 γρ βούτυρο
English
Ingredients
350 g milk
9 g dry yeast
1,5 tsp salt
1 tsp sugar
1 egg
650 g all purpose flour
65 g butter
German
Zutaten
350 g Milch
9 g Trockenhefe
1,5 TL Salz
1 TL Zucker
1 Ei
650 g Allzweckmehl
65 g Butter
Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα,την μαγιά,το αυγό ,την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.Προσθέτουμε το αλάτι ,το αλεύρι και το βούτυρο και πλαθουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια εύπλαστη ζύμη.
Την ζύμη αυτην την χρησιμοποιούμε για όλες τις συνταγές μας όπως πίτσα,κρουασάν,πεινερλί ή σε ότι άλλο εμείς θέλουμε.Μπορούμε και να την αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να την χρησιμοποιήσουμε άλλη μέρα αφού πρώτα την ξεπαγώσουμε φυσικά.
Είναι μια υπέροχη ζύμη που θα την χρησιμοποιείτε σε όλες σας τις συνταγές!!Καλή σας επιτυχία
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ : https://youtu.be/oGhHk45oXpM