Ferrero Rocher - Τούρτα ζαχαροπλαστείου - Επαγγελματική συνταγή ! Εύκολα και απλά : Βήμα βήμα πως να φτιάξετε Τούρτα Φερέρο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!!
Την συνταγή για το πιο αφράτο παντεσπάνι θα την δείτε εδώ: https://youtu.be/Wmh-l3NvEaw
Υλικά
400 γρ φυτική κρέμα γάλακτος
300 γρ πραλίνα φουντουκιού με κακάο
4-5 σπασμένα φερέρο ροσέ
------------------------------------
3 παντεσπάνια 18 εκ.
100 γρ ζάχαρη + 100 γρ βραστό νερό
------------------------------------
Για το γλάσο
400 γρ πραλίνα φουντουκιού με κακάο
100 γρ φουντούκι θρυμματισμένο
80 γρ ηλιέλαιο
------------------------------------
Για τον στολισμό
σοκολάτα με φουντούκι
5-6 φερέρο ροσέ
-------------------------------------
20 εκ. τσέρκι
Δείτε την εκτέλεση σε βίντεο εδώ --> https://youtu.be/Ln9OQR6NtCM