Παντζαροσαλάτα γιορτινή με καρύδια και άγρια ρόκα.....πολύ πολύ αγαπημένη!!!!!!
🥙🥙🥙🥙🥙🥙
Υλικά
1/2 κιλό βρασμένα παντζάρια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 220 γρ
1/2 κεσεδάκι μαγονεζα
Αλάτι κατά βούληση
1 κ.σ ξύδι
1 κ.σ λάδι
50 γρ καρύδι χοντροκομμενο
μισό ματσάκι άγρια ρόκα
Εκτελεση
Καθαρίζω ξεπλένω και βράζω σε αλατισμένο νερό τα παντζάρια al tende.
Αφήνω να κρυώσουν και κόβω σε κύβους.
Τρίβω το σκόρδο , προσθέτω το ξύδι το λάδι το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύω καλά.
Προσθέτω αλάτι όσο χρειάζεται.
Σε ένα βαθύ μπολ βάζω την άγρια ρόκα την οποία έχω πλύνει και στεγνώσει καλά , προσθέτω στο κέντρο την παντζαροσαλατα και σπάω με τα χέρια μου τα καρύδια από πάνω .
Καλή σας απόλαυση!!!!
Εκτέλεση συνταγή φωτό από κ. Tzela Antonopoulou-Οι Χρυσοχερες-ηδες !!!