Χταποδάκι τηγανητό..!!!
Κόβετε το χταποδάκι σε κομμάτια, το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι και αφήνετε να πιει τα υγρά του.. Ρίχνετε μία κούπα κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί...
Ρίχνετε μία κούπα νερό και αφήνετε το χταπόδι να βράσει τοσο όσο να μαλακώσει...
Εάν χρειαστεί προσθέτετε και άλλο νερό... Όταν στεγνώσουν τα υγρά του ρίχνετε ελαιόλαδο και τηγανίζετε αυτό...εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο λεμόνι στο πιάτο σας.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo Samiou -Οι Χρυσοχερες-ηδες !!!