ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βαζουμε στην λεκανη 1 κιλο αλευρι,4 κουταλιες της σουπας ελαιοοαδο,4 κουταλιες της σουπας.ξυδι,1 κουταλακι του γλυκου γεματο αλατι,1 κουταλακι του γλυκου ξερη μαγια,2 ποτηρια νερου χλιαρο νερο και ζυμωνουμε!
Σκεπαζουμε την ζυμη για 1 ωρα!
Στην συνεχεια την μεταφερουμε στον παγκο και την κοβουμε.6 κομματια!
Αυτα τα κομματια τα φτιαχνουμε μπαλες!
Αυτες τις μπαλες τις ανοιγουμε μικρα φυλλαρακια!
Τα λαδωνουμε!
Ανα δυο φυλλαρακια το ενα πανω στο αλλο ανοιγουμε ενα μεγαλο λεπτο φυλλο!
Βαζουμε στην ακρη του φυλκου τριμμενη φετα και το κλεινουμε ρολαροντας το 3 φορες!
Το στριφογυριζουμε και το τοποθετουμε στην λαδοκολα!
Οταν τελειωσουμε με ολα βαζουμε στο καθενα 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο!
Και τα.ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο μεχρι να κοκκινίσουν!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidoy ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!