Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Νηστίσιμα Μεθυσμένα Ινδοκαρυδα!!!

Νηστίσιμα Μεθυσμένα Ινδοκαρυδα!!!


Υλικά:
2 ποτήρια σπορέλαιο
1 ποτήρι μπίρα
1 κιλό φαρίνα( ή 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ με 1 φακελάκι μπέικιν )
Κανέλα σκόνη
Για τη γέμιση:
μαρμελάδα της αρεσκείας σας
 Τριμμένα Καρύδια


Για επικάλυψη:

ινδική καρύδα


Για το σιρόπι:
3 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα


Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ πλάθουμε όλα τα υλικά μαζί.

Παίρνουμε ένα μπαλακι 25-30 γρ και ανοίγουμε ένα μικρό φύλλο στα χέρια μας και γεμίζουμε.

Τοποθετουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στον αέρα στους 180°.

Σιριοπιάζουμε ζεστα τα ινδοκαρυδα κρυο το σιρόπι ριχνωντας τα μέσα στη κατσαρόλα για 2-3 λεπτά περίπου.

Τελος τα κυλάμε στη ινδική καρύδα.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία  Αθανασία ΜητροπούλουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ