Υλικά:
2 ποτήρια σπορέλαιο
1 ποτήρι μπίρα
1 κιλό φαρίνα( ή 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ με 1 φακελάκι μπέικιν )
Κανέλα σκόνη
Για τη γέμιση:
μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Τριμμένα Καρύδια
Για επικάλυψη:
ινδική καρύδα
Για το σιρόπι:
3 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση :
Σε ένα μπολ πλάθουμε όλα τα υλικά μαζί.
Παίρνουμε ένα μπαλακι 25-30 γρ και ανοίγουμε ένα μικρό φύλλο στα χέρια μας και γεμίζουμε.
Τοποθετουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στον αέρα στους 180°.
Σιριοπιάζουμε ζεστα τα ινδοκαρυδα κρυο το σιρόπι ριχνωντας τα μέσα στη κατσαρόλα για 2-3 λεπτά περίπου.
Τελος τα κυλάμε στη ινδική καρύδα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αθανασία ΜητροπούλουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ