Φτιάξτε τα πιο αφράτα τυροπιτάκια... με αυτή την καταπληκτική ζύμη κάνετε και πίσια στο τηγάνι και με τυρί και σκέτα !!!
Ζύμη
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι γάλα
1/2 ποτήρι λάδι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κγ μπέικιν παουντερ
1 αυγό
1 κγ ζάχαρη
1κγ αλάτι
Αλεύρι γοχ. περίπου 800-900γρ. για μαλακη ζύμη και λίγο να κολλάει στα χέρια σκεπάζουμε αφήνουμε μία ώρα και πλάθουμε με λαδωμένα χέρια
Γέμιση φέτα
Για τυροπιτάκια ένα αυγό για άλειμμα, ψησίμο 180° αέρα περίπου 30-40 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Άννα Αννούλα-ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ