Μοσχάρι κοκκινιστό με πατάτες και μελιτζάνες.. Τέλεια γεύση !!!
Πάμε για την συνταγή..
Καθαριζω και κόβω τις πατάτες κυδωνατες (χονδρες) μετά έχω πάρει μελιτζάνες τσακονικες και αυτές τις κόβω φέτες αλλά όχι λεπτές..
Τις πλένω καλα.
Εχω βάλει λάδι σε μια κατσαρόλα ελαφρύ πάντα για τηγάνι, και αφού κάψει ρίχνω Μέσα και τις τηγανίζω μετα τις βάζω στο ταψί της κουζίνας το βαθύ, και αφήνω στην άκρη.
Τωρα το μοσχάρι το έχω σε μερίδες το πλένω και αφήνω να στραγκισει.
Βάζω στη χύτρα λαδι ανάβω το μάτι να κάψει και κόβω ένα κρεμμύδι ξερό και 3 σκελίδες σκορδο έως ότου πάρουν χρώμα στη συνέχεια ρίχνω το μοσχάρι και το τσιγαρηζω καλά προστετω πιπέρι, κανελα, κουρκουμα, πάπρικα, μπαχαρι, αλάτι, και τέλος έχω τριψει ντομάτες φρέσκιες στον τρίφτη προσθέτω και αρκετό πουμαρο θέλω η σάλτσα του φαγητού μου να είναι πηχτή, ρίχνω και λίγο νερό και τα ρίχνω μέσα κλείνω την Χυτρα και βράζω για 20 λεπτά.
Όταν την ανοιξω ρίχνω το κρέας με του ζουμί στο ταψί που έχω τις πατάτες και μελιτζάνες και το βάζω στο αναμμένο φούρνο για 20 λεπτά ψήνω πάνω κάτω αντιστάσεις στην κάτω κάτω σχάρα.το σερβίρω με τυρί φέτα..
Υ. Γ. Μπορείτε να βάλετε και καρότα εγώ δεν είχα γίνεται πολύ νόστιμο !!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Ευα ΧαριτουΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!