Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Παξιμαδάκι Λαδιού & Ρίγανης !!!


Τα παξιμαδάκια βγαίνουν τραγανά, τρυφερά, και είναι πολύ πολύ νόστιμα!
Δεν είναι σκληρά σαν τα κλασσικά ντάκος.
Συνοδέψτε τις σούπες σας, τα λαδερά, τις σαλάτες, με τυράκι και ντομάτα, με κασέρι, με κάπαρη, είναι τόσο νόστιμα με την γεύση του ελαιόλαδου και της ρίγανης, που τρώγονται και εντελώς σκέτα


Υλικά
1 κιλα αλεύρι ΓΟΧ
400 ml νερό
200 ml ελαιόλαδο
20 gr νωπή μαγία
1 κσ αλάτι
1 κγ ζάχαρη
ρίγανη

 Δείτε την εκτέλεση εδώ-->  https://youtu.be/nzFQw98n6T0