Τούρτα κωκ ...Φανταστική συνταγή !!!
ΤΟΎΡΤΑ ΚΩΚ!!
ΥΛΙΚΆ!!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ!
5 ΑΥΓΆ
125ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
155 ΓΡ. ΑΛΕΎΡΙ
ΦΑΡΙΝΑΠ
1Κ.Γ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
4 Κ.Σ.ΛΑΔΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
200 ΓΡ ΖΆΧΑΡΗ
200ml ΝΕΡΌ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ
ΚΡΈΜΑ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
40.ΜΕ 50 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ
500 ml ΓΑΛΑ
4 Κ.Σ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
200 ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΣ ΖΆΧΑΡΗ ΆΧΝΗ..
ΓΛΑΣΟ
200ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΜΑΥΡΗ
200 ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 Κ.Σ ΛΑΔΙ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΚΟΣΚΙΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΈΛΟΣ
ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ
ΒΟΥΤΥΡΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΌΡΜΑ ((Η ΦΟΡΜΑ ΕΊΝΑΙ 26 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΟΣΗ..
ΕΓΩ ΈΒΑΛΑ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ 2 ΜΙΚΡΈΣ ΦΟΡΜΕΣ
ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ ΓΛΥΚΌ..))
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ
ΨΉΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ
170 ΒΑΘΜΟΎΣ..ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΆ
ΠΕΡΊΠΟΥ!! ΜΌΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ
ΤΟ ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΈΤΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ!!
ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΙ
ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ
ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ!!
ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΗΝ ΚΡΈΜΑ
ΜΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΆΦΕΤΑΙ..
ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΚΡΕΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ!!
ΣΚΕΠΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ
ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ..
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ...
ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ...
ΑΦΟΎ ΈΧΕΙ ΚΡΥΏΣΕΙ ΤΟ
ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΤΟ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ..ΣΥΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΌ ΣΙΡΌΠΙ..
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΑΦΟΥ
ΈΧΕΙ ΚΡΥΏΣΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΠΟΛΎ
ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΓΙΑ ΛΊΓΟ
ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΛΕΙΑ..ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ
ΜΑΡΙΖ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΡΈΜΕΣ..ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΚΑΙ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΙΣΌ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ ΑΠΌ ΕΠΆΝΩ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΣΙΡΌΠΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΓΙΆ ΜΙΑ ΏΡΑ ΠΕΡΊΠΟΥ..ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΓΚΑΝΑΖ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΕΠΆΝΩ
ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ...ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΏΡΑ ΑΚΌΜΑ!! ΈΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Κ. Georgia Chatzimanoli-GrimwoodΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ