Γλυκό ψυγείου Chocotorta Argentina είναι ένα γλυκάκι πολύ εύκολο και πολύ γρήγορο στην εκτέλεση!!
Tips
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτι μπισκότα θέλετε.
Μπορείτε να βάλετε αντί για σαντιγί γλάσο σοκολάτας μπορείτε να βάλετε αντί για μπισκότο τρουφάκια σοκολάτας.
Υλικά - Ingredients
500 γρ Μασκαρπόνε (500 gr mascarpone)
400 γρ Καραμελωμένο ζαχαρούχο - {400 gr Dulce de leche)
700 γρ Σοκολατένια μπισκότα - 700gr Chocolate biscuits)
350 γρ Κρέμα γάλακτος 30%Λιπαρά(350gr whipping cream 30%fat
300 γρ Γάλα (300 gr milk) PAN 20X35
Για να δείτε την εκτέλεση πατήστε ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=vXTntdOTDZw&feature=youtu.be
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ