Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Χυλοπίτες με χοιρινή παντσέτα και μελιτζάνα!!!


 Υλικά
 1 πακέτο χυλοπίτες
1 κομμάτι βούτυρο
500 γραμ χοιρινή πανσέτα

Σάλτσα
1 μελιτζάνα μεσαία φλάσκα
1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κομμάτι βούτυρο
αλάτι πιπέρι γλυκιά πάπρικα
τριμμένο τυρί ρεγκάτο


 Τι κάνουμε
 Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και τις σουρώνουμε. Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα κομμάτι βούτυρο σοτάρουμε την παντσέτα προσθέτουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε να πάει παντού.

 Ετοιμάζουμε τη σάλτσα:
Κόβουμε  μελιτζάνα την καθαρίζουμε από την φλούδα της και την τηγανίζουμε ελαφρά.
 Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λίγο νερό ένα κομμάτι βούτυρο την μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και βράζουμε τη σάλτσα μας μέχρι να χυλώσει.
Σερβίρουμε τις χυλοπίτες με τη σάλτσα και με τριμμένο τυρί ρεγκάτο!
Καλή όρεξη !!!
 Συνταγη από την φίλη Eva Triantafilidou
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ