Τούρτα παγωτό του Άκη.Η γεύση απερίγραπτη!
Υλικά:
500 γρ κρέμα γάλακτος
2 κουτιά dulce de leche (καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα)
150 γρ φιστίκια αλμυρά χωρίς φλούδες
3 πακέτα μπισκότα γεμιστά
Σιρόπι σοκολάτας έτοιμο
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε με το μίξερ, την κρέμα γάλακτος να αφρατέψει.
Ρίχνουμε το ένα κουτί dulce de leche και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενειοποιηθεί.
Σε ένα τσέρκι, στρώνουμε λαδόκολλα και καλύπτουμε τον πάτο με μία στρώση μπισκότα. Αδειάζουμε το μισό μείγμα πάνω στα μπισκότα, ρίχνουμε τα μισά φιστίκια και το άλλο κουτί dulce de leche σε κουταλιές, να καλύψουμε όλη την επιφάνεια. Ρίχνουμε το υπόλοιπο μείγμα της κρέμας και τα υπόλοιπα φιστίκια. Καλύπτουμε με τα μπισκότα. Στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες. Σερβίρουμε ρίχνοντας σιρόπι σοκολάτας σε κάθε κομμάτι.
Όνειρο!
Θεανώ Σκαρβέλη-Οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ