Είναι υπέροχα και πολύ αφράτα!!!
Υλικά:
2 αυγά
120γρ ζάχαρη
70γρ λάδι
2 βανίλιες
350γρ αλεύρι που φουσκώνει
σταγόνες σοκολάτας
Ανακατεύουμε τα αυγά με την ζάχαρη και μετά τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι.
Στο τέλος προσθέτουμε τις σταγόνες.
Επειδή είναι πολύ μαλακά βρέχουμε τα χέρια και πλάθουμε.
Ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Τα κάνουμε μικρά γιατί φουσκώνουν πολύ.
Maria Bazakou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ