Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Κιμαδόπιτα !!!



Υλικά
700γραμ κιμάς
3 μεγάλα πράσα μόνο το άσπρο
2 μεγάλα κρεμμύδια ξέρα
αλάτι και πιπέρι

Πρώτα  ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε τόσο ώσπου να γυαλίσουν.
Μετά τσιγαρίζουμε τον κιμά σε άλλο λάδι και στο τέλος τα αναμειγνύουμε.
Βάζουμε αλάτι πιπέρι και άμα θέλουμε βάζουμε και μία μεγάλη χούφτα κεφαλοτύρι τριμμένο αυτό είναι προαιρετικό.
Ανοίγουμε το φύλλο της πίτας ότι φύλλο θέλετε ένα πάνω  ένα κάτω.
 Εγώ το έκανα με φύλλο δικό μου και το αλείφουμε από πάνω με το πινέλο λάδι το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα ώσπου να ροδίσει καλά καλή επιτυχία!!!


Eleni Lazarou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ