Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Λαχταριστό τσιζκέικ με νουτέλα !!!


Υλικά:
300 γρ digestive μπισκότα,
125 γρ βούτυρο,
1 συσκευασία πουράκια,
450 γρ νουτελα,
600 γρ τυρί κρέμα,
50 γρ άχνη ζάχαρη,
100γρ φουντούκια
και λίγο αλάτι.




Εκτέλεση:
Θρυμματίζω τα μπισκότα , ρίχνω το λιωμένο βούτυρο , 2 κουταλιές σούπας Μερέντα και λίγα θρυμματισμένα πουράκια.
Τοποθετώ μια λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι και πιέζω τη βάση μπισκότου.
Τα ανακατεύω καλά και τα βάζω στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
Σε μπολ βάζω το τυρί κρέμα , τη νουτέλα , την άχνη και ανακατεύω.
Αδειάζω την κρέμα στην παγωμένη βάση, πασπαλίζω με τα καβουρδισμένα φουντούκια , τα υπόλοιπα πουράκια και την παγώνω στο ψυγείο για 4 ώρες.Καλή επιτυχία!

Dimitris Artemis Chalvatzakis Vamvounaki‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ