Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Λουκουμάδες με μερέντα !!!




ΥΛΙΚΆ
2 ποτήρια γάλα χλιαρό
1 κουτ γλυκού ζάχαρη
1 κουτ γλυκού  αλάτι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 φλιτζάνι του ελληνικού καφέ σπορέλαιο
αλεύρι όσο πάρει να γίνει ο χυλός.


Βάζουμε στη κατσαρόλα όλα τα υγρά ανακατεύουμε με το σύρμα
 Όλα μαζί προσθέτουμε και αλεύρι.
Για να καταλάβετε το χυλό αν είναι έτοιμος ξεκολλάει από την κατσαρόλα μας.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει .
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι βάζοντας το ένα μας χέρι στο χυλό κόβοντας με λαδωμένο κουτάλι.
Σερβίρουμε με ότι θέλουμε..Εδώ με μερέντα !!!

Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ