Μπισκότα με ζαχαρούχο γάλα και κομμάτια σοκολάτας !!
Υλικά
220 γρ βούτυρο αγελάδας
110 γρ ζάχαρη
120 γρ ζαχαρούχο
260 αλεύρι γοχ
1 κ γ μπέκιν
λίγο αλάτι στην μύτη του κουταλιού
80 γρ σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Στο μίξερ βούτυρο +ζάχαρη +ζαχαρούχο χτυπάμε +αλεύρι κοσκινισμένο +μπέκιν + αλάτι μόλις ενωθούν βάζουμε τις σταγόνες και ανακατεύουμε με την σπάτουλα.
Βάζουμε στην διαφάνεια στο ψυγείο .
Προθερμαίνουμε τον φούρνο αέρα 160 και μετά από μισή ώρα η και πιο πολύ βγάζουμε και κάνουμε μπαλίτσες που τις πατάμε με πιρούνι.
Ψήνουμε 15 λεπτά.
Εγώ βάζω και τις 4 λαμαρίνες μαζί.
Στης φώτο φαίνεται πως τα κάνω .
Τα αποθηκεύω σε τενεκεδένια ειδικά κουτιά.
Την συνταγή την έχω επιλέξει από τις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου !!!!!
Amalia Athanasiou- οι χρυσοχέρες -ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ