Υλικά
5 με 6 πράσα μεσαία κομμένα σε ροδέλες
2 κουτ σούπας κοφτές πελτέ ντομάτας
αλάτι πιπέρι
μπριζόλες
ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε ,πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα πράσα.
Τα αχνίζουμε.
Ρίχνουμε αλάτι και πελτέ ντομάτας αραιωμένο και τα βάζουμε στο ταψί.
Ρίχνουμε ζεστό νερό να σκεπαστούν τα πράσα ,αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τις μπριζόλες και τις βάζουμε στο ταψί.
Ρίχνουμε λάδι από πάνω ,ψήνουμε πάνω κάτω στους 200°.Καλή όρεξη !!!
Δέσποινα Βλαχου"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ