ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΣΥΝΤΑΓΉ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ :
Χτυπάμε 5 αυγά με 125 γραμμάρια ζάχαρη να ασπρισουν.
Στην συνέχεια ρίχνουμε 155 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα, 1 βανίλια ανακατεύουμε με μαριζ και το τοποθετούμε σε τσερκι 26cm κσι το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτα.
Οποτε όταν κρυώσει το κόβουμε να έχουμε 2 πατους.
Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη,4 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,2 κρόκους αυγών ,1 βανίλια,4 κουταλιές της σούπας βούτυρο.
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε τον πρωτο πάτο,ρίχνουμε την κρεμα ζέστη,κλείνουμε με τον άλλο πάτο και τέλος ενα
ΓΛΑΣΣΟ:130 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,με 130 γραμμάρια κουβερτουρα.
Συνταγή από Tzeni Tsanaktidou Αγαπάμε μαγειρική !!!! Αγαπάμε ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ