Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Χοιρινή τηγανιά με φλούδες πορτοκαλιού και κρεμμύδι !!!



Κρέας χοιρινό σε μπουκιές από την μεριά του λαιμού η από μπριζόλες !!
2 Κρεμμύδια μεγάλα
1 ολόκληρο πορτοκάλι τις φλούδες του μόνο κομμένες σε κύβους
Ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα
1κούπα λευκό κρασί
Θυμάρι αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1,1/2 λεμόνια τον χυμό τους

Σοτάρεται τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα σε ελαιόλαδο κ τις φλούδες πορτοκαλιού και μόλις πάρουν χρώμα.
Προσθέστε το κρέας ανακατέψτε καλά μέχρι να ροδίσει σβήστε με το κρασί και αφήστε να βράσει το κρέας ρίξτε το λεμόνι και  σε 2 λεπτά σερβίρετε !!

Συνταγή από Gogo Samiou-Οι χρυσοχερες-ηδες



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ