ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κρέας μοσχαράκι από ελιά
2 κρεμμύδια μεγάλα
3 Μεγάλες πατάτες
2 μεγάλα καρότα
1 ποτήρι κρασί
2 δαφνόφυλλα
3 μπαχάρια
θυμάρι αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο, χυμό από δυο λεμόνια..περίπου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα κ τσιγαρίστε το κρέας σε κομμάτια, μόλις πάρει χρώμα απ όλες τις πλευρές ρίξτε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μέχρι να μαραθούν καλά,ρίξτε το κρασί και μόλις εξατμιστεί τελείως ρίξτε τα καρότα σε φέτες όχι πολύ λεπτές και κόψτε και τις πατάτες σε κομμάτια.
Προσθέστε το θυμάρι τα δαφνόφυλλα μπαχάρια αλάτι κ πιπέρι.
Ρίξτε νερό να σκεπάζει το φαγητό και σκεπάστε τη χύτρα για 45 λεπτά..
Τέλος κλείστε το μάτι κ αφήστε το φαγητό επάνω μέχρι να πέσει τελείως η βαλβίδα, τέλος ανοίξτε και προσθέστε τον χυμό λεμονιού,αφήστε να φύγουν περιττά ζουμιά και να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε .
Σε περίπτωση που μαγειρεύεται σε κανονική κατσαρόλα προσθέστε τα λαχανικά προς το τέλος.
Συνταγή από Gogo Samiou-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ