Υλικά
500 γραμ κανταΐφι
2 κουταλιές βιτάμ
Σ ε φόρμα τσέρκι που ανοίγει ξάνουμε το κανταΐφι βρέχοντάς το με το λιωμένο βούτυρο με τα χέρια μας και το ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει 180 βαθμούς.
Σαντιγί
1 τυρί Φιλαδέλφεια
60 γραμ ζάχαρη άχνη
200 γραμ κρέμα γάλακτος
Χτυπάμε το τυρί με την άχνη και έχουμε χτυπήσει και την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί .
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί .
Από πάνω βάζουμε μαρμελάδα ότι θέλουμε ..εδώ σπιτική μαρμελάδα με φράουλες και στο ψυγείο!!
Συνταγή από Violeta Wilkin Vogiatzopoulou-οι χρυσοχερες-ηδες '
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ