Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

· Εύκολα σοκολατάκια καρύδας !!!!





Συνταγή:
Βάζουμε στο μπολ 250 γραμμάρια ινδοκάρυδο,270 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα,25 γραμμάρια μαλακό βούτυρο και τα ζυμώνουμε η με Μαρίζ η με το χέρι.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα τάπερ μετρίου μεγέθους στενόμακρο μέσα λαδόκολλα.το πατάμε καλά και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στην συνέχεια το βγάζουμε,το κόβουμε ότι κομμάτια θέλουμε και λιώνουμε 250 γραμμάρια κουβερτούρα και τα βουτάμε μέσα και τα τοποθετούμε λαδόκολλα.
Λιώνουμε και 100 γραμμάρια λευκή κουβερτούρα και κάνουμε απόν πάνω γραμμές!!!

Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou‎ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ