Από τα πιο εύκολα βραχάκια ( ανώμαλα ) σοκολατάκια με καρύδι και αμύγδαλο που θα έχετε δοκιμάσει !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
400 γραμμάρια κουβερτούρα,
250 γραμμάρια ανάμικτα καρύδια,καβουρδισμένα λευκά αμύγδαλα,
1 κουταλιά της σούπας αραβοσιτέλαιο.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν Μαρί,την κατεβάζουμε και ρίχνουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς και το λάδι.
Ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε μια πιατέλα,η τάπερ,και με το κουτάλι βάζουμε το μείγμα σε ότι μέγεθος θέλουμε.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείον για τουλάχιστον 2 ώρες!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ