Από το πιο εύκολο παγωτό Σύκο με 2 ΥΛΙΚΑ !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.000 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% κρύα,
714 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα.
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη 15 λεπτά αφού φυσικά την έχουμε στην συντήρηση τουλάχιστον 1 μέρα.
Την τοποθετούμε σε μπολ και την χτυπάμε 9 λεπτά να αφρατέψει καλά.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο να ομογενοποιηθούν.
Σταματάμε το μίξερ και ψιλοκόβουμε μέσα γλυκό σπιτικό κουταλιού σύκο και προσθέτουμε και σιρόπι.
Το τοποθετούμε σε τάπερ,το κλείνουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη τουλάχιστον για 12 ώρες!!!! (Εναλλακτικά γίνεται και μισή δόση)!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni TsanaktsidouΑγαπάμε Μαγειρικη !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ