·
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο κοπανάκια
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί λευκό
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
1 κουτάλια σούπας κορν φλάουρ
πιπέρι, ρίγανη, αλάτι 2 δαφνόφυλλο 3 μπαχαρικά
2-3 σκελίδες σκόρδο η σκόνη σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάζω τα κοπανακια στην κατσαρόλα να απορροφήσουν όλα τα υγρά τους .
Ρίχνω το λάδι στην κατσαρόλα το κρεμμύδι το σκόρδο τα μπαχαρικά.
Τσιγαρίζω καλά.
Σβήνω με κρασί.
Ρίχνω νερό και βράζω για 4Ο λεπτά.
Στο τέλος στύβω τα λεμόνια και ανακατεύω με το κορν φλάουρ,
Ριχτό μέσα και περιμένω μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρω με πατάτες τηγανίτες η ακόμα και ρύζι!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tolis Levedis"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο κοπανάκια
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί λευκό
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 λεμόνια
Ελαιόλαδο
1 κουτάλια σούπας κορν φλάουρ
πιπέρι, ρίγανη, αλάτι 2 δαφνόφυλλο 3 μπαχαρικά
2-3 σκελίδες σκόρδο η σκόνη σκόρδου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάζω τα κοπανακια στην κατσαρόλα να απορροφήσουν όλα τα υγρά τους .
Ρίχνω το λάδι στην κατσαρόλα το κρεμμύδι το σκόρδο τα μπαχαρικά.
Τσιγαρίζω καλά.
Σβήνω με κρασί.
Ρίχνω νερό και βράζω για 4Ο λεπτά.
Στο τέλος στύβω τα λεμόνια και ανακατεύω με το κορν φλάουρ,
Ριχτό μέσα και περιμένω μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρω με πατάτες τηγανίτες η ακόμα και ρύζι!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tolis Levedis"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ