Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Πτι φουρ !!!






Έτοιμα και τα πτι φουρ!!

 Υλικά
350γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
250γρ άχνη,
3αυγα,
2βανιλιες,
500γρ αλεύρι κοσκινισμένο
400γρ κουβερτούρα,
200γρ τρούφα,
μαρμελάδα βερίκοκο .




Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες για δεκαπέντε λεπτά ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι λίγο λίγο βάζουμε το μείγμα στο κορνε και κάνουμε ότι σχέδια θέλουμε μακρόστενα στρογγυλά η μισοφέγγαρα τα ψήνουμε για 12 με15λεπτα στου 170°βαθμους πάνω κάτω αφήνουμε να κρυώσουν καλά γεμίζουμε με μαρμελάδα λιώνουμε την κουβερτούρα και τα βουτάμε στην κουβερτούρα και μετά στην τρούφα τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Ασπα φλωρου-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ Athena Kousta OI ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ