Υλικά
2 φύλα ζελατίνης
10 μπισκότα για τιραμισού
3 κ σ λεμόνι
6 κσ λικέρ λεμόνι
150 γρ creme fraishe
100 γρ ζάχαρη
250 γρ γιαούρτι
250 γρ σαντιγί
σκόνη κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη ζελατίνη σε νερό .
Βάζουμε στην βάση μιας τετράγωνης φόρμας τα μπισκότα.
Αναμειγνύουμε το χυμό με το λικέρ και 2 κ σ νερό και περιχύνουμε τα μπισκότα .
Χτυπάμε με το μίξερ την creme fraiche τα 100 γρ ζάχαρη κ τα 250 γρ γιαούρτι για περίπου 5 λεπτά Προσθέτουμε την σαντιγί κ την ζελατίνη
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και αφήνουμε 3 ώρες στο ψυγείο.μετά πασπαλίζουμε με κακάο σκόνη όλη την επιφάνεια ,στολίζουμε με άσπρη σοκολάτα η και σκέτο με σκόνη κακάο!!
ΣΗΜΕΊΩΣΗ
Μπορούμε να το κάνουμε επανάληψη σε 2 στρώσεις και σε ταψάκι μεγέθους τούρτας
ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ