ΣΥΝΤΑΓΗ-ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Παίρνουμε 500 γρ κανταΐφι και το ανοίγουμε πολύ καλά στο ταψί!Ρίχνουμε πάνω του 250 γρ βούτυρο αγελαδινό λιωμένο το ανακατεύουμε πάρα πολυ καλά το ισιώνουμε και το βάζουμε να ψηθεί καλά.
Οπότε μετά το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
ΣΙΡΟΠΙ:
3 κούπες ζάχαρη,3 κούπες νερό,λίγο χυμό λεμονιού βράσιμο 3 λεπτά.
Κανουμε την ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό γάλα,1 κούπα ζάχαρη,4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,1 βανίλια,2 με 3 κρόκους,2 με 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο!
Όταν τελειώσουμε την κρέμα και αφού κρυώσει καλά προσθέτουμε μια κούπα σαντιγί άλλα γίνεται και χωρίς αυτό.
Οποτε ξεκιναμε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε γάντια και παίρνουμε το μισό ψημένο κανταΐφι το τοποθετουμε στο ταψί σιροπιάζομαι με το μισό σιρόπι.
Βάζουμε την κρέμα και με πολύ προσοχή τοποθετουμε πάνω το άλλο μισό κανταΐφι το οποίο το σιροπιάζομαι και αυτό!!!
Τέλος βάζουμε η γλασσο η σαντιγί!!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!