Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Μπισκοτογλυκό με ζελέ !!!


Μπισκοτογλυκό  δροσερό με κρέμα και ζελέ !!!

ΥΛΙΚΑ
2 αραβοσίτου κρέμες στιγμής
3 ποτήρια γάλα
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 κουτί ζελέ φράουλα


Ετοιμάζουμε τις κρέμες αραβοσίτου όπως αναγράφεται στην συσκευασία .
Στην συνέχεια ετοιμάζουμε το ζελέ βάζοντας πρώτα το ζεστό νερό και μετά το κρύο.
Το τοποθετούμε στο ψυγείο για να πήξει ελάχιστα.
Στρώνουμε μία στρώση μπισκότα σε ταψάκι και από πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα.
Μετά άλλη μία στρώση μπισκότα ,απλώνουμε την κρέμα την υπόλοιπη και μετά άλλη μία στρώση μπισκότα.
Βάζουμε για λίγο στο ψυγείο και μετά απλώνουμε προσεχτικά από πάνω το ζελέ.
Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει τουλάχιστον για 3 ώρες !!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Σοφία Ζώνα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ