ΥΛΙΚΑ
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κεσεδάκι σπορέλαιο
2 αυγά
Τα χτυπάω λίγο και προσθέτω μισό κιλό αλεύρι και ένα φακελάκι baking powder και 250 γραμμάρια φέτα τυρί τριμμένο με το χέρι γίνεται μία ζύμη μαλακή και αφράτη πλάθω μπαλάκια και τα περνάω με αυγό εγώ τα έβαλα στις θήκες των maffin μπορείτε να τα βάλετε και στο ταψί ψήνω στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μου βγήκαν 30 τεμάχια!!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Martha SpyliopoulouΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ