Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Κιμάς για διάφορα φαγητά !!!




ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό κιμά από μοσχάρι, ελιά.
2 Μεγάλα κρεμμύδια
2 Σκελίδες  σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι,πιπέρι
άλλες φορές βάζω κανελίτσα και άλλες βάζω Μπαχάρι
Ξίδι για το σβήσιμο του κιμά
Ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω πρώτα τον κιμά μου σκέτο στην κατσαρόλα μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά του ,τον σπάω καλά με ένα πιρούνι να μην μένουν χονδρά κομμάτια.
Τον σβήνω με το ξίδι για να σπάει αυτή η μυρωδιά του κρέατος και αφρατεύει και το κρέας με το ξίδι.
Ρίχνω το λάδι τα κρεμμύδια το σκόρδο και τσιγαρίζω.
Βάζω τον μαϊντανό 4 μεγάλες κουτ της σούπας σπιτική σάλτσα ή έτοιμη και μια κουταλιά πελτέ ,τα μπαχαρικά λίγο νεράκι και αφήνω να βράσει στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα του!!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Gogo Samiou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ



ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ