Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Κορμός πάστα ταψιού σπέσιαλ !!!




ΣΠΕΣΙΑΛ ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ :
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,
125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη,
250 γραμμάρια Βιτάμ,
4 κουταλιές της σούπας κακάο,
4 κουταλιές της σούπας κονιάκ,
200 ml γάλα χλιαρό.

Βάζουμε το Βιτάμ,την άχνη,το κακάο σε μπολ και τα δουλεύουμε!
Προσθέτουμε το κονιάκ!
Τέλος βουτάμε τα μπισκότα λίγα λίγα στο γάλα και τα ρίχνουμε στο μείγμα και τα ανακατεύουμε! Τοποθετούμε το μείγμα στο ταψί η σε τάπερ και το ισιώνουμε!
Το τοποθετούμε κατάψυξη για 1 ώρα!

ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπάμε 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πλήρες σε σαντιγί και προσθέτουμε 300 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα χτυπάμε να ενσωματωθούν!
Βγάζουμε το κορμό από την κατάψυξη και τοποθετούμε πάνω την σαντιγί!
Το τοποθετούμε στην συντήρηση ψυγείου!

ΓΛΑΣΣΟ:
250 γραμμάρια κουβερτούρα,
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας Βιτάμ
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος ρίχνουμε την σπασμένη σε κομμάτια κουβερτούρα ανακατεύουμε να πλήξει και στην συνέχεια την τοποθετούμε σε μπολ προσθέτουμε το Βιτάμ ανακατεύουμε να γίνει λείο βγάζουμε το γλυκό απόν το ψυγείο και την τοποθετούμε πάνω και το βάζουμε ξανά ψυγείο!

Συνταγή φωτό εκτέλεση από Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!