Κριτσίνια με σπανάκι !!!
Υλικά -Εκτέλεση
Σπανάκι περίπου με το μάτι μια μικρή σακουλίτα σάνιτας, το γυρίζουμε καλά στην φωτιά με λίγο λάδι,ρίχνουμε και λίγο νεράκι να βράσει.
Μετά όταν μισοκρυώσει αλατάκι όσο χρειάζεται, ένα αυγό,και ψιχουλιάζουμε με το χέρι τυρί φέτα και ρεγκάτο τριμμένο.
Μετά τα προσθέτουμε 1 ποτήρι λάδι,1 ποτ.κρασί η ρετσίνα,κ αλεύρι γ.ο.χ όσο χρειάζεται να μην κολλάει στα χέρια.ψήνουμε 180 -με λαδόκολλα το ταψί στρωμένο -χρόνος ψησίματος ανάλογα τον φούρνο.
Εκτέλεση φωτό Ευδοκία Παπαμακαρίου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ