Κριτσίνια καρότου και όλα τα αγνά υλικά !! Αρέσουν πολύ!!! Γιατί.. όσο μπορώ θα κάνω σπιτικές λιχουδιές !!!
Καρότα τριμμένα στον τρίφτη,
τυρί ρεγγάτο,
σήμερα έβαλα κ φέτα ψιχουλιασμένη με τα χέρια,
ντομάτα τριμμένη στον τριφτη,
ρίγανη,
αλάτι όσο χρειάζεται,
1 φλιτζάνι τσαγιού ρετσίνα,
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι ηλιέλαιο,
αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειάζεται να μην κολλάει στα χέρια γύρω στο κιλό.
Όλα μαζί τα ζυμώνουμε και αφήνουμε ένα τέταρτο να ξεκουραστεί το ζυμάρι μας.
Κάνουμε μπαστουνάκια βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα κ ψήνουμε.
Θα τα δείτε να πάρουν αυτό το ωραίο χρυσαφένιο χρώμα 180 αντιστάσεις.
Εκτέλεση φωτο Ευδοκία Παπαμακαρίου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ