Πανεύκολη τούρτα αμυγδάλου σπέσιαλ !!!
Παίρνουμε έτοιμο.παντεσπάνι,η φτιάχνουμε εμείς.
Κάνουμε ενα
ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλυντζ,τσαγιού νερό,
1 φλυντζ,τσαγιού ζάχαρη βράσιμο 3 λεπτά.
Κάνουμε και μια ΚΡΕΜΑ:
1 κιλό.γάλα,
1 φλυντζ, τσαγιού ζάχαρη,
4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
2 κουταλιές της.σούπας βούτυρο,
2 κρόκους αυγών,
2 κουταλιές της σούπας σκόνη αμυγδάλου,
2 βανίλιες
ΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ.
Οπότε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στην.πιατέλα παντεσπάνι,σιρόπιασμα,κρέμα,ξανά παντεσπάνι,σιρόπιασμα,κρέμα,τέλος παντεσπάνι σιρόπιασμα σαντιγί πάνω και γύρω.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ!
Συνταγή εκτέλεση Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!