Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Μπλάκ φόρεστ !!!



ΣΠΕΣΙΑΛ, ΓΕΥΣΤΙΚΗ,ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΛΑΚ ΦΟΡΕΣΤ!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
6 αυγά ίδιου μεγέθους,
130 γραμμάρια αλεύρι φαρίναπ,
20 γραμμάρια κακάο,
20 γραμμάρια κορν φλάουρ,
170 γραμμάρια ζάχαρη:

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν!
Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι,το κακάο,το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάρα πολύ απαλά με μαρίζ!
Τοποθετούμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 26 νούμερο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις μεσαία σχάρα στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά και στην συνέχεια χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε άλλα 30 λεπτά.φυσικά τον φούρνο!
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και το κόβουμε σε 3 η και σε 2 πάτους!

ΣΑΝΤΙΓΊ:
Χτυπάμε 500 γραμμάρια κρέμα.γάλακτος πλήρες σε σφιχτή σαντιγί στο τελευταίο λεπτό προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας άχνη.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε στο ταψί τον ένα πάτο,σιροπιάζομαι με σιρόπι από βύσσινο με πινέλο τοποθετούμε σαντιγί και βύσσινα συνεχίζουμε ξανά παντεσπάνι, σιρόπιασμα,βύσσινα,τέλος παντεσπάνι σιρόπιασμα σαντιγί και φυσικά τριμμένη σοκολάτα,και βύσσινα.
Όταν σερβίρουμε το κομμάτι εάν θέλουμε τοποθετούμε στα πλάγια σαντιγί,και τριμμένη κουβερτούρα!

Εκτέλεση Συνταγή φωτό
  Tzeni Tsanaktsidou  AΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!