Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τούρτα σπέσιαλ Ferrero !!!



ΣΠΕΣΙΑΛ.ΤΟΥΡΤΑ Ferrero!!!!

ΥΛΙΚΑ- ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε 5 αυγά με 6 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη!
Σταματάμε.το μίξερ και ρίχνουμε μέσα 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι,2 κουταλιές της.σούπας κακάο,2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε πολύ απαλά να μην βγει ο αέρας!
Οπότε τοποθετούμε σε 2 ταψάκια 24cm και τα ψήνουμε.στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά!
Τα αφήνουμε να κρυώσουν!

ΚΡΕΜΑ:
Χτυπάμε 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος πολύ παγωμένη σε σφιχτή σαντιγί!
Προσθέτουμε μέσα 300 γραμμάρια κουβερτούρα λιωμένη κρύα,4 κουταλιές της σούπας Μερέντα,5 γκοφρέτες ψιλοκομμένες και ψιλοκομμένα φουντούκια!


ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε το ένα παντεσπάνι στην πιατέλα το σιροπιάζομαι με.λίγο σιρόπι από γλυκό του κουταλιού,τοποθετούμε την κρέμα,κλείνουμε με το άλλο παντεσπάνι το σιροπιάζομαι λίγο και αυτό και απάνω ρίχνουμε λιωμένη σοκολάτα γάλακτος στην οποία προσθέτουμε μέσα ψιλοκομμένα φουντούκια!!!


Συνταγή φωτό εκτέλεση από Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!