ΣΠΕΣΙΑΛ ΚΑΝΤΑΙΦΙ!!!!!
ΥΛΙΚΑ
500 γρ κσνταιφι ,
250 γρ βουτυρο αγελαδινο+50 γρ για το βουτυρωμα ταψιου,
200 γρ καρυδι,
1 κουταλακι του γλυκου κανελα,
μισο κουταλακι του γλυκου γαρυφαλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τοποθετουμε το κανταιφι στον παγκο δεν το ξυνουμε απλα το ανοιγουμε βγαζουμε.λωριδες τοποθετουμε στην νακρη τις καθε λωριδας καρυδι-κανελα-γαρυφαλλο τα τολαρουμε.σφιχτα και τα τοποθετουμε στο βουτυρωμενο ταψι!
Ριχνουμε στο.καθε κανταιφι μπολικο βουτυρο και τα ψηνουμε στους 180 βσθμους προθερμασμενο μεχρι να ψηθουν πολυ καλα!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 3 ποτηρια νερου νερο με 3 ποτηρια νερου ζαχαρη για 5 λεπτα!
Οταν το κατεβαζουμε προσθετουμε.1 βανιλια!
Σιροπιαζουμε ζεστα κανταιφακια χλιαρο προς ζεστο σιροπι!
Eκτέλεση φωτό - Γλυκα Απο Την Τζενη- Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!