Μπεζέδες !!! Ένα γλυκάκι με λίγες θερμίδες και ανέξοδο!!!
3 ΑΣΠΡΑΔΙΑ
100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ
100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ.
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΕΥΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΕΓΚΑ ΣΤΕΚΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΤΗΡΙ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ Κ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΕΛΑΦΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΓΓΑΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΝΕ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 120 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1.30 ΩΡΑ
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Εκτέλεση φωτό από κ. Vaso AlexopoulouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!