Φτιάχνουμε πολύ εύκολα σπιτικά τραγανά τσιπς !!!!
Υλικά -Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πατάτες όσες θέλουμε .
Τις κόβουμε σε οσο μπορούμε πολύ λεπτές ροδέλες και τις ακουμπάμε στην σειρά επάνω σε χαρτί κουζίνας ολες και από πάνω τις σκεπάζουμε ξανά με χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν εντελώς !
Σε βαθιά κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαφρύ λάδι καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο αρκετό και το αφήνουμε να κάψει .
Ρίχνουμε λίγες λίγες τις πατάτες και τις τηγανίζουμε αρκετά μέχρι να μαλακώσουν και ίσα να αρχίζουν να παίρνουν χρώμα.
Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις ακουμπάμε ομοιόμορφα σε ταψί το οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τις φουρνίζουμε σε φούρνο προθερμασμένο 180 αέρα μέχρι να πάρουν ρο επιθυμητό χρώμα .
Τις βγάζουμε και ρίχνουμε αλάτι κι αν θέλουμε ρίγανη ή πάπρικα.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ