ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΔΡΟΣΕΡΟ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ !!!
Η ΣΥΝΤΑΓΗ:
Για να φτιαξουμε ενα τελειο κρεμωδες γευστικο ρυζογαλο θα πρεπει ολη η διαδικασια να γινει στο πολυ χαμηλο ξεκιναμε με το
ΡΥΖΙ: Βαζουμε στην κατσαρολα 2 ποτηρια μετρια νερου νερο να βρασει ριχνουμε μισο ποτηρι μετριο νερου ρυζι και το βραζουμε στο πολυ χαμηλο!
Κλεινουμε το ματι τοποθετουμε ενδιαμεσα καπακι-κατσαρολα πετσετα κουζινας και το αφηνουμε 15 λεπτα!
Συνεχιζουμε βγαζουμρ την πετσετα ανοιγουμε στο πολυ χαμηλο το ματι κσι ριχνουμε 5 ποτηρια μεσαια νερου γαλα φρεσκο ζεστο,ριχνουμε μισο ποτηρι μεσαιο νερου ζαχαρη ανακατευουμε και αφηνουμε στο χαμηλο να βρασει!
Προς το τελος διαλυουμε σε μισο ποτηρι μεσαιο νερου 2,5 κουταλιες της σουπας κορν φλαουρ και το ριχνουμε μεσα!
Ανακατευουμε μολις δεσει το κατεβαζουμε και το τοποθετουμε σε μπολακια,η πιατα,η πυρεξ,η οπως εγω σε πηλινα!
Σερβιρουμε με κανελα!!!!!
Συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou AΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!